sunnuntai 23. toukokuuta 2010

tikku persreiässä vai?

Mua on turha saada kirjottelemaan blogiin oikeesti. Oon niin laiska kirjottamaan että huhhuh, mutta tässä kertaus meiän viime meiningistä:
Lahti KV, tulos: EH
Pk erkkari, tulos: H
mätsäri Jokimaalla, tulos: PUN2

ja sitten siirrymme tähän päivään. Jo maanantaina Joiku oli treeneissä ihan ihme koira, luulin että se vain kovan helteen pökerryttämänä ei suostunut tekemään tokoliikkeitä, mutta nyt sitten sunnuntaina, ilma oli viileä, joten ilmaa ei voi syyttää, meidän ensimmäinen möllitoko meni täydellisesti päin anus aukkoa. Jo aamulla ennen kisaa pelkkä kontaktin otto oli Joikulle todella hankala asia. Olin jo jättää väliin mutta Joikun veljen omistaja Ippa kehoitti meitä kuitenkin osallistumaan tapahtuisi mitä tahansa. No, mentiin sitten kisaan, vaikka hävetti kyllä vähäsen ton koiran takia, meiän tulokset:
luoksepäästävyys 10
paikallamakuu: 10
hihnassa: 6
vapaana: 0
maahanmeno liikkeestä: 0
seisominen liikkeestä: 8
luoksetulo: 5
estehyppy: 3
kokonaisvaikutus: 6
= yht. 95/200p. sij. 4

joo elikkäs, Joiku ei osannut enää edes perusasentoa joten en ymmärrä kuinka saimme melkein puolet mahdollisista pisteistä, mutta mutta, ei me masennuttu, todettiin vaan, että pidetään 1-2 viikkoa lomaa ja sit mennään kokeilemaan 17.6. tänne.

No, makkarasta porkkanaan, oli tosi hauska päivä tuo lappalaiskoirien kevätpäivä muuten, möllitokossa 1. sijoittui Joikun veli Myky ohjaajana Ippa, 2. Tino (Cimulin Tittelintuure) ohjaajana Tiina ja 3. Joikun emo Halla ohjaajana Ismo.

Match Showssa sitten Joiku oli SIN ei sij. pääsin myös handlaamaan 2 koiraa, ensin Mirjan koiraa Lolaa joka oli SIN ja myöhemmin Mirjan esittämänä sijoittui sinisten kehässä sekä Tiinan koiraa Tinoa jolle Tiina oli jo hakennut PUN-nauhan ja jolle minä hain vielä sijoituksen 3 punaisten kehässä ja BIS-kehässä.

Oli hauska päivä ja olisi ollut hauskempi jos eräs Joiku-koira olisi jaksanut toimia....... kuvia voin laitella myöhemmin kun niitä saan.


No, sitten muutakin kuin lappalaispäivä asiaa, elikkä tänään sain kuulla, että Joiku saisi virallisen nimensä Sade eteen kasvattajaliitteen, hiano juttu, että pikku-Pentti saa virallisen nimensä kutsumanimeään pidemmäksi (:

Ei kommentteja: