torstai 25. maaliskuuta 2010

Erkkariin...

Kyllä. Sunnuntai aamuna aikaisin pitää lähteä ajamaan kohti Turkua lappalaiskoirienerikoisnäyttelyyn. Jaa etteikö jännitä? Siellä on meitä vastassa 18 muuta juniorinarttua, joten odotettavissa on T-H, Joikun siskokin sai Kouvolan ryhmänäyttelyssä T:n jostain kumman syystä, mitä en vielä tiedä ainakaan...
Tosin Joiku on tällä hetkellä suht hyvässä turkissa ja muutenkin aika lappalainen, ainoastaan otsapenger on todella loiva! Toivottavasti kehittyy rodunomaisemmaksi kun koirakin kasvaa. Joikuhan on nyt vasta 15kk vanha.
Joiku on kyllä muuten erinomaisessa kunnossa, sain tyttösen madotettua tänä aamuna ja viikko sitten keskiviikkona haettiin rokotuksetkin ja samalla eläinlääkäri napsi neitosen kynnet lyhyemmiksi.

Olen huomannut, että Joikusta on tullut tottelevainen, nykyään voin pitää sitä vapaana ilman koulutuspantaa ja pelkoa, että se säntäisi johonkin, tosin muiden koirien lähellä en ole vielä uskaltanut kokeilla...

Eikös ole muuten hassun näköistä kun koira pyöriskelee lumessa? Minusta ainakin se on huvittavan näköistä, tässä on vähän näytettä 'lumessa pyörimisestä by Joiku':


Ei kommentteja: