sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Se oli sitten siinä..

Näyttelyn jälkeen _hieman_ ryytyneen oloinen omistaja ja vielä väsyneempi koira palasivat, no eivät nyt itkien, mutta eipä ollut mikään paras fiilis. Aamu neljältä heräättiin vain sen takia, että haettaisiin tuolta monen sadan kilometrin päästä H.
Tuomari ei tykännyt Joikusta paljon ollenkaan, kuulemma liian vaaleat silmät, lyhyt askeleet, kapea ja ahdas ja huonosti kulmautunut. Ainoa mistä tykkäsi oli pää ja häntä, koiran ääripäät siis...
Noh, muuten oli oikein hauska päivä, tuttuni koira Dagolas Naavanuttu, meidän kanssa samassa luokassa kilpaillut juniori narttu oli ERI1 PN1 SERT ROP, joten onnittelut vaan sinne.

2 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Hei, ei pidä masentua huonoista tuloksista :D. Itse sen tiedän, koska ei tuo Soma mikään näyttely menestyjä koskaan tule olemaan. Näyttelyihin kannattaa lähteä pikemminkin kokemuksen kannalta. Kaikki tuomarit eivät tykkää kaikista. Toki kaikki huonot tulokset aina harmittaa, mutta ajatteleppa miten hyvää esim. luoksepäästävyys treeniä saitte tokoa ajatellen? ;) Ja eikös näyttelyissäkin käydä pitämässä hauskaa koiran kanssa :).

Ja pitää toivoa että teilläkin käy hyvä tuuri näyttelyssä. Somakin sai junnuluokasta H:n ja heti seuraavassa näyttelyssä sai junnuluokasta ERIn ja JV-07 tittelin, eli se on aina vaan yhden tuomarin mielipide :).

Terkuin Sonja & Soma

Terhi kirjoitti...

Komppaan ylläolevaa. Älä masennu, vaikka tämä yksi näyttely menikin "huonosti" (H ei ole huono tulos erkkarista!). Se on sen päivän tulos ja yhden tuomarin mielipide. Seuraavalla kerralla taas on uusi päivä ja uusi tuomari!

Ja jos alkaa Suomen tiukkuus ahdistaa, niin ota suunta tänne Viroon. Ainakin meidän ekan näyttelyn perusteella oli "helpompaa" mitä Suomessa. Ei tarvinnu ainakaa juosta pitkään koiran kanssa ympyrää, vaan tuomari oli nopea ja tehokas tekemisissään!

PS.Kivat sivut, kuten jo aiemmin taisinkin kehaista. Tervetuloa käymään meidän blogissa!